Yandex Metrica

Sitede Ara

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi?

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'Erşan Kuneri' serisi ikinci sezonuyla geri dönüyor. Dizi ve film platformu Netflix'de yayınlanan dizinin 2. sezon yayın tarihi açıklandı.  peki, Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Magazin

11.09.2024, 11:41

Netflix platformunda yayınlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri 2. sezon yayın tarihi belli oldu. Cem Yılmaz hayranları Erşan Kuneri 2. sezon dizisinin yayın tarihini araştırmaya başladı. 

Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza Haberi Görüntüle

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Erşan Kuneri dizsini 2. sezonu 10 Ekim'de izleyicilerle buluşacak.

Netflix Türkiye'nin resmi sosyal medya hesaplarından dizinin yenis ezonundan kısa bir tanıtım "Filmciliğe adanmış bir hayat" notuyla paylaşıldı.

Dizi, "1970'li yıllarda videonun (VHS kasetlerin) yaygınlaşmasıyla birlikte yetişkin sinema izleyicisinin tercihinin özellikle erotik filmlere doğru kayması nedeniyle seyircisini kaybeden yerli sinema sektörünün 1974- 1980 yılları arasını kapsayan ve Yeşilçam Seks Furyası olarak anılan döneminde Erotik film yapmış bir yönetmen olan Erşan Kuneri'nin hikayesini merkeze alıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading