Eski defterler yeniden açıldı! Bülent Ersoy'un Ahu Tuğba'nın cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Eski defterler yeniden açıldı! Bülent Ersoy'un Ahu Tuğba'nın cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı!

Yeşilçam'ın ünlü artistlerinden olan Ahu Tuğba 1 Eylül'de Amerika'da vefat etmiş, cenazesi 28 Eylül günü Teşvikiye Cami'nde kılınan namazla toprağa verilmişti. Cenazeye katılmayan Bülent Ersoy ise geçmiş defterleri yeniden açarak neden Ahu Tuğba'yı son yolculuğuna uğurlamadığını açıkladı. Ersoy, bir dönem Ahu Tuğba'nın 'Kocamı Bülent Ersoy ile bastım' sözlerini hatırlatarak açıklamada bulundu.

Magazin

29.09.2024, 13:00

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından olan Ahu Tuğba 1 Eylül günü Amerika'da kızı Anjelik'in evinde ölü bulunmuş, FBI ise şüpheli ölüm gerekçesiyle otopsi kararı vermişti. Cenazesi 1 ay boyunca Amerika'da kalan Ahu Tuğba ise 28 Eylül günü Türkiye'ye getirildi ve Teşviki'ye Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan evliliğe yeşil ışık! Sevgilisi Sude Zülal Güler'den şaşırtan açıklama! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan evliliğe yeşil ışık! Sevgilisi Sude... Haberi Görüntüle

BÜLENT ERSOY AHU TUĞBA'NIN CENAZESİNE KATILMADI

Ahu Tuğbayı ünlü isimlerde yalnız bırakmazken, Serpil Örümcer, Nuri Alço, Serpil Çakmak gibi isimler cenaze töreninde yerini aldı. Gazeteci Olcay Ünal Sert ise cenazede bulunmayan Bülent Ersoy'un neden Ahu Tuğba'yı son yolculuğuna uğurlamadığını açıkladı. 

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den Suudi Arabistan itirafı! Haberi Görüntüle

ESKİ DEFTERLER YENİDEN AÇILDI

Gazeteci Olcay Sert'e yıllar önce Ahu Tuğba ve Bülent Ersoy arasında yaşanan skandal olaya değindi. Sert, "Kocamı Bülent Ersoy ile bastım demişti. Her ikisinin de aradığını biliyorum ama birbirlerine ulaşabildiler mi onu bilmiyorum. Anjelik de vefat sonrası ulaşmak için telefonunu istedi ama... Burada olmamasını buna bağlamıyorum Müjde Ar Bodrum'da Bülent Hanım Antalya'da..." dedi.

Hadise yine yaptı yapacağını! İzmir konserinden paylaştığı kareler 'edep yahu' dedirtti Hadise yine yaptı yapacağını! İzmir konserinden paylaştığı kareler 'edep yahu'... Haberi Görüntüle

'EŞİM BENİ BÜLENT ERSOY'LA ALDATTI' SÖZLERİ KÜSLÜK GETİRDİ

Ahu Tuğba ise o dönem verdiği bir röportajında, "Evliyken eşim beni Bülent Ersoy'la aldattı. Ersoy henüz kadın da olmamıştı" diyerek büyük şaşkınlık yaratmış, Bülent Ersoy ise, "Bu iddiaların aslı astarı yok. Ben nelerle uğraşıyorum, onlar neler yapıyor. Hepsi hayal mahsulü. O hanımefendiye sormak isterim. Neden o dönemde, yani şöhretli olduğu dönemde bu açıklamayı yapmamış da şimdi yapıyor. Eğer doğru olsaydı, o dönem söylemediği lafı bırakmazdı. Siz de biliyorsunuz, biraz hırçın bir kızdır. Üretici olamadıkları için böyle saldırarak bir yerlere gelmeye çalışıyorlar.." demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading