Sitede Ara

Eski futbolcu Volkan Demirel'den kutlama mesajı: Yıkılmadık ayaktayız...

Eski futbolcu Volkan Demirel'den kutlama mesajı: Yıkılmadık ayaktayız...

Bir zamanlar Türk futbolunun efsane isimlerinden olan ve 2010 yılından bu yana futbolu bırakarak Teknik Direktör olan Volkan Demirel 14. evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan kutladı.

Magazin

22.09.2024, 11:16

Zeynep Demirel ile 2010 yılında dünyevine giren eski futbolcu Volkan Demirel çiftinin mutlu evlilikleri tam gaz devam ediyor. 

Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti! Ünlü sosyal medya fenomeninden acı haber! 5. kattan aşağı düşerek... Haberi Görüntüle

3. KEZ ANNE OLUYOR

Çiftin geçtiğimiz aylarda boşanacağı iddia edilmiş ve büyük yankı uyandırmıştı. Ancak o iddiaların asılsız çıkmasının ardından Zeynep Demirel'in 3. kez anne olacağı öğrenilmişti. 

Demet Akalın Metin Arolat'ın cenazesinde sinirlerine hakim olamadı: Bizde geri zekalılık mı var? Demet Akalın Metin Arolat'ın cenazesinde sinirlerine hakim olamadı: Bizde geri... Haberi Görüntüle

'YIKILMADIK AYAKTAYIZ'

Çift ise geçtiğimiz gün 14. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabı üzerinden kutladı. Demirel eşi ile birlikte bir video paylaştı ve "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkısı. 14'üncü yıl yıkılmadık ayaktayız" notunu düştü.

Yade va Yade adında iki kızları bulunan ünlü çift 3. bebeklerini kucağına almak için gün saymaya başladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading