Yandex Metrica

Estetik için servetini ortaya koydu! Hande Atazi gelen yorumlara bu sözlerle isyan etti!

Estetik için servetini ortaya koydu! Hande Atazi gelen yorumlara bu sözlerle isyan etti!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 51 yaşındaki Hande Ataizi, Nişantaşı'nda genç sevgilisiyle görüntülendi. 2 milyon TL'ye estetik yaptırdığı iddialarına ise ünlü oyuncu sert tepki gösterdi.

Magazin

04.09.2024, 09:41

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş, Kağıt, Makas: Hayat Oyunaları'nda rol alan 51 yaşındaki Hande Ataizi, Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti! Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin yeni karar verildi! Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti! Engin Polat'ın tahliyesine ilişkin yeni... Haberi Görüntüle

TATİL DÖNÜŞÜ NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Yaşına rağmen güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu hakkınd geçtiğimiz günlerde ''ABD'de 2 milyon TL'ye yüz gerdirme işlemi yaptı' iddiasına yanıt veren ünlü oyuncu, 30 yaşındaki genç sevgilisiyle birlikte, "Döndük şehrimize. Güzel geçti. Yazlıkçı gibi takıldık. Huzurlu ve keyifliydi. Biraz kendime geldim. Sağlığım yerine geldi" dedi.

FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne ilişkin  soruşturma başlattı! FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne... Haberi Görüntüle

2 MİLYON TL'YE ESTETİK YAPTIRDI İDDİASINA YANIT

Ataizi'nin geçtiğimiz günlerde Bodrum tatilinde yüzü 2 milyon TL'ye yaptırdığı estetiklere ilişkin yüzündeki şişlik ve çizgilerle dikkat çekmişti. Ataizi geçirdiği operasyona ilişkin, "Göz kapağımı yaptırdım, olay oldu. Herkes yaptırıyor. 'Kaburga kemiğimi aldırdı' diye bir şey çıktı. Çıkan her şey uydurma! Sağlıklı besleniyorum. İçki içmiyorum ve sporumu yapıyorum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading