Yandex Metrica

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme!

Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Sarıyer'deki evinde yüksekten düşen ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yerni bir gelişme yaşandı. Ünlü sunucunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği, ciğerlerindeki problemin azaldığı aktarıldı.

Magazin

05.09.2024, 17:56

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar İstanbul Sarıyer'deki yalısında gece saat 01.00 sularında oğlu ile birlikteyken merdivenlerinden düşmüş, yoğu bakıma kaldırıldığı ve uyutularak entübe edildiği öğrenilmişti.

Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200 yıla kadar hapis talebi! Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200... Haberi Görüntüle

ESKİ EŞLERİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKMIŞTI

Reha Muhtar'ın kaza sonrası eski eşleri Deniz Uğur ve Nilüfer Yumlu ile arasında evlat kavgası çıkmış ikilinin arasındaki tartışma uzun süre gündemde yerini almıştı.

Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de milyarder grubu üyesi Dünyanın en çok takip edilen kadını olmak yetmedi: Şimdi de... Haberi Görüntüle

TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR

İkili arasında yaşanan gerginlik  tatlıya bağlanırken Reha Muhtar'ın ise akciğerindeki rahatsızlığın yavaş yavaş düzekediği ancak hala yoğun bakımda olduğu öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading