Yandex Metrica

Fahriye Evcen Burak Özçivit ile küs mü? Oğulları ile verdiği tatil pozları kafaları karıştırdı!

Fahriye Evcen Burak Özçivit ile küs mü? Oğulları ile verdiği tatil pozları kafaları karıştırdı!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğulları Kerem ve Karan ile verdiği tatil pozları ile gündeme gelirken eşi Burak Özçivit'in olmaması dikkatlerden kaçmadı. İkilinin küs olduğu iddia edildi.

Magazin

04.09.2024, 18:01

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Fahriye Evcen 2016 yılında ünlü oyuncu Burak Özçivit ile dünyaevine girmiş, Kerem ve Karan adında iki oğulları olmuştu. Çift yaz başından beri sık sık tatile çıkarken çift yazlıklarından kareleri sık sık paylaşmaya devam ediyor.

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı! Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez... Haberi Görüntüle

FAHRİYE EVCEN OĞULLARIYLA POZ VERDİ

Çocuklarıyla yakından ilgilenen Evcen'in ise sosyal medya hesabından çocuklarıyla verdiği pozlar büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu Kerem ve Karan ile verdiği pozları paylaşırken, eşi Burak Özçivit'in hiçbir fotoğraf karesinde yer almaması dikkatlerden kaçmadı. 

Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200 yıla kadar hapis talebi! Ponzi sistemiyle dolandırmışlardı! Var Böyle Tipler'in sahibi Kıvanç Talu 200... Haberi Görüntüle

BURAK ÖZÇİVİT İLE KÜS OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Ünlü oyuncu Burak Özçivit'in geçtiğimiz günlerde Rusya'da bir davete katılmış, hayranıyla verdiği samimi pozlar nedeniyle Fahriye Evcen'in sinirlendiği iddia edilmişti.  Ünlü oyuncu Evcen'in eşine olan sinirinin geçmediği iddia edilirken Özçivit'in fotoğraf karesinde yer almaması hayranlarını şaşırttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading