Yandex Metrica

Sitede Ara

Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü hediyesi hayatını kurtardı!

Fakir Prense büyük miras! Prens Harry'nin 40. yaş doğum günü hediyesi hayatını kurtardı!

İngiltere'nin Sussex Prensi Harry'nin 40. yaş doğum gününde başına talih kuşu kondu. Saraydan ayrılarak Amerika'ya taşınan Prens Harry maddı sıkıntılar içerisinde yüzerken Ana Kraliçe'den 90 milyon dolar miras kaldı.

Magazin

09.09.2024, 13:39

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin küçük oğlu Sussex Prensi Harry, eşi Megan Markle ile birlikte ailesini ve tüm mirasını geride bırakarak Amerika'ya taşınmışlardı. Kraliyet ailesinden hiçbir maddi destek kabul etmeyeceğini ve bütün mirasından vazgeçtiğini belirten Prens Harry'nin radikal kararı tüm dünyayı şok etmişti. 

İsviçre Güzeli evinde ölü bulunmuştu! Ölümüne ilişkin kan donduran detaylar ortaya çıktı: Blendir ile püre haline getirerek... İsviçre Güzeli evinde ölü bulunmuştu! Ölümüne ilişkin kan donduran detaylar... Haberi Görüntüle

ABD'YE TAŞINMASI SONU OLDU

Sussex Prensi Harry, 2018 yılında dünyaevine girdiği Megan Markle ile birlikte Chicago'ya taşınmış, ancak bu kararından ise kısa bir süre sonra pişmanlık duyduğu iddia edilmişti. Prens Harry babasının kasnere yakalanmasının ardından birçok kez görüşmek istemiş ancak, abisi Prens William'ın tavırları nedeniyle birçok kez zoruluk yaşamıştı. 

Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan sonra ilk vereceği karar belli oldu! Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan... Haberi Görüntüle

KRALİYET AİLESİYLE ARASI BOZULDU

Lüks hayatını geride bırakan Prens Harry için ise babası Kral Charles maddi durumunda endişe emiş ancak Prens Harry ise sarayda yaşadıklarını ve çıkartmış olduğu 'Spare' isimli kitabından kazandığı parayla geçimini sağlamaya başlamıştı.

Murat Boz'dan konserde şaşırtan Hadise çıkışı: Aşığıyım Murat Boz'dan konserde şaşırtan Hadise çıkışı: Aşığıyım Haberi Görüntüle

ANA KRALİÇE'DEN MİRAS KALDI

Harry'nin ise 15 Eylül'de kutlanacak doğum günü öncesinde başına talih kuşu konudu. Son zamanlarda maddi sıkıntılarla boğuşan Prens Harry'ye Ana Kraliçe'den yüklü miktarda iras kaldığı öğrenildi. Prens Harry için 90 milyar dolar değerindeki miras için tek şart 40 yaşına girmiş olması gerekiyor. 15 Eylül'de 40'ıncı yaşına girecek olan Prens Harry için bu miras kurtarıcı niteliğinde olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading