Yandex Metrica

FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne ilişkin soruşturma başlattı!

FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne ilişkin  soruşturma başlattı!

1 Eylül günü Miami'deki evinde kızı Anjelik taafından ölü bulunan Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan Ahu Tuğba'nın ölümünü FBI şüpheli buldu. FBI ölüme ilişkin soruşturma başlatarak fenomenin cenazesinin beklenen tarihte Türkiye'de olmayacağını açıkladı. 

Magazin

03.09.2024, 17:42

Yeşilçam'ın usta oyuncularından olan 69 yaşındaki Ahu Tuğba, Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından ölü olarak bulunduğu öğrenilmişti. Geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren ve birçok ameliyata giren Ahu Tuğba'nın ileri derecede KOAH hastası olduğu öğrenilmişti.

Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki sözlerine Çağla Şıkel'en tepki gecikmedi! Türkiye Güzeli İdil Bilgen linç edildi! Ahmet Çakar'ın canlı yayındaki... Haberi Görüntüle

AHU TUĞBA'NIN ÖLÜMÜ FBI'NIN RADARINDA

Ünlü oyuncunun cenazesinin ise yarın Miami'den tarifeli uçakla Türkiye'ye getirileceği öğrenilirken FBI'ın ünlü oyunucnun ölümünü şüpheli ölüm olarak değerlendirdiği bazı prosedürlerin tamamlanması için cenazesinde gecikme olacağı öğrenildi. 

Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu göndermeli paylaşımıyla kafaları karıştırdı! Kızılcık Şerbeti'nin çok tartışılacak yeni sezon afişi yayınlandı! Ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

KIZININ AÇIKLAMALARI ŞÜPHE UYANDIRDI

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba'nın ölümünün kızı Anjelik'in açıklamaları sonrasında bazı kesimler tarafından şüpheli bullunmuştu. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ise yaptığı açıklamada, "Öğlene doğru uyandım, annem hala uyuyor gibiydi. Akşam oldu, annemde hala bir ses yoktu. Gece olunca endişelendim ve 911’i aradım. Annemin yanına gittiğimde, benim boncuk gözlüm buz gibi olmuştu." demişti.

Ahu Tuğba'nın ölümünee ilişkin soruşturma ise FBI tarafından devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading