Yandex Metrica

Sitede Ara

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı!

FBI ölümünü şüpheli bulmuştu! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı!

Geçtiğimiz haftalarda Miami'deki evinde kızı Anjelik tarafından evinde ölü bulunan Ahu Tuğba'nın cenazesini FBI şüpheli bulduğu için otopsi yapmış, sonrasında ise herhangi bir şüpheye rastlanmadığını belirterek, cenaze hazırlıkları için onay verdi.

Magazin

12.09.2024, 12:29

Yeşilçam'ın usta oyunuclarından olan Ahu Tuğba Amerika'da yaşamına devame dekren geçiridği trafik kazası sonrasında ameliyat olmuş, ileri düzey astım hastalığı nedeniyle de uzun bir süredir toparlanamamıştı. 

Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan sosyal medyayı salladı! Kurtlar Vadisi müziğini remixledi tüm dünyaya damgasını vurdu! Mahmut Orhan... Haberi Görüntüle

FBI ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU

Kızı Anjelik'in annesini evinde ölü bulmasının ardından ortaya atılan iddialar sonrasında FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli bulmasının ardından otopsi yapılması için cenazesinin Türkiye'ye gönderilmesine izin verilmemişti. 

Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde dikkat çeken detay... Ayça Çağlar Altunkaya'nın parti (after) elbisesi ne kadar? Acun'un düğününde... Haberi Görüntüle

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Ahu Tuğba'nın cezasesinin İstanbul'a defnedilmesi beklenirken cenazesi 10 gün geciken Ahu Tuğba'nın prosedür gereği, ülkeden çıkartılmamasına karar verilmişti. 

Habertürk'ten Mustafa Çalşkan'ın haberine göre, usta oyuncunun otopsi raporu tamamlandı. Ahu Tuğba'nın şüpheli ölümü olmadığı öğrenildi. Ancak Ahu Tuğba'nın Miami'deki adli tıp raporunun onaylatılması için müdürün izinde olduğu bu nedenle cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinde gecikme yaşanacağı öğrenildi. Ayrıca Ahu Tuğba'nın cenazesinin ise çelik tabutla nakledileceği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading