Yandex Metrica

FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi!

FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi!

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in meslektaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin

09.09.2024, 16:17

Geçtiğimiz aylarda Amerika'da FBI çalışanı Türk Erdem Kaya ile aşk yaşadığı öğrenilmiş ancak kısa süren aşklarında yolları ayırma kararı alan Yasemin Kay Allen'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

KEREM BÜRSİN'LE AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLDİ

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen'in Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasına bomba gibi düşünce ünlü oyuncu sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Kızıl Goncalar kadrosuna sürpriz isim! Ünlü oyuncu 'Lokman' karakteri için kameralar karşısına geçti! Kızıl Goncalar kadrosuna sürpriz isim! Ünlü oyuncu 'Lokman' karakteri için... Haberi Görüntüle

YASEMİN KAY ALLEN'DEN İDDİALARA SERT YANIT

Kay Allen, "Arkadaşlar merhaba. Bir şey demeyecektim ama bir çoğunuz her okuduğuna inanıyor demek ki. Sevgili Kerem ile aramızda seviyeli bir arkadaşlık dışında herhangi bir şey asla söz konusu olmadı. Yorum yazarken kullandığımız dile ve seviyemize dikkat edelim, terbiyemizi takınmaya gayret edelim lütfen" diyerek o iddiaları yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading