Yandex Metrica

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler

Türkiye'nin ünlü mankenlerinden olan 40 yaşındaki Didem Soydan ünlü fenomen Ali Biçim ve Mesut Can Tomay Youtube programına katıldı. İkili Didem Soydan'ın ayakkabısını alarak viski içmesi sosyal medyada pes dedirtti.

Magazin

15.09.2024, 15:58

Ünlü sosyal medya fenomeni Ali Biçim ve Mesut Can Tomay S.O.B.A isimli youtube programının konuğu ünlü manken Didem Soydan oldu.

FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den aşk iddialarına yanıt gecikmedi! FBI sevgilisini bırakıp Kerem Bürsin'e mi koştu? Yasemin Kay Allen'den... Haberi Görüntüle

DİDEM SOYDAN'IN AYAKKABISINDAN İÇKİ İÇTİLER

Sosyal medyada sık sık yaptığı paylaşımlarla viral olan Didem Soydan bu kez ise katıldığı programda herkesi şaşırttı. Soydan, 'Bu programda denildi ki, eğer vadettiği şekilde ütünü değiştirirsen senin akkanlarından su içireceğiz denildi'' diyerek Ali Biçim'e önceki programda söylediklerini hatırlattı. 

Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde tahliye edilen Engin Polat: Mutluyuz, ailemize kavuştuk Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde... Haberi Görüntüle

'İLK DEFA YAŞADIĞIM BİR DENEYİM'

Ali Biçim ise ekipten içecek bir şeyler getirmesini istedi ve Didem Soydan, 'benim hayatımda ilk defa yaşadığım bir deneyim' diyerek ayakkabılarını çıkardı ve fenomenler ayakkabıdan viski içti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading