Yandex Metrica

Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki gösterdi!

Fenomen Kadir Ezildi damat bohçasını paylaştı! Hayranları 'gösteriş' diyerek tepki gösterdi!

Temizlik programları ile tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlanmış sosyal medya paylaşımları gündem olmuştu. Ünlü fenomen Ezildi bu kez Instagram hesabından damat bohçasını paylaştı. Kullanıcılar ise ünlü fenomeni 'gösteriş' yaptığı için eleştirdi.

Magazin

15.09.2024, 17:15

Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim gibi programları sunan ünlü fenomen Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanmasının ardından düğün hazırlıklarına başladı.

Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların peşinden koşmaya başladı! Oğlu için doktor arayışına girdi! Angelina Jolie dünyaca ünlü doktorların... Haberi Görüntüle

DAMAT BOHÇASINI PAYLAŞTI

Damat bohçasını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan ünlü fenomenin bohçasında her şey vardı. Ünlü fenomenin nişanlısının kolundaki altın bilezikler dikkatlerden kaçmazken sosyal medyada bir kullanıcı bohçanın içindekileri abartı bularak tepki gösterdi.

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında... Haberi Görüntüle

KADİR EZİLDİ'DEN TEPKİ

Kadir Ezildi ise takipçisine, 'Nasıl daha çok çatlayacaksın söyle' diyerek tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading