Yandex Metrica

Fenomen Kübra Aykut son yolculuğuna uğurlandı! Polat ailesi cenaze törenine katıldı!

Fenomen Kübra Aykut son yolculuğuna uğurlandı! Polat ailesi cenaze törenine katıldı!

Evlenecek adam bulamadım diyip kendi kendine evlenen ve düğün yapan ünlü sosyal medya fenomeni Kübra aykut evinin 5'inci katından aşağı atlayarak intihar etmişti. Ünlü fenomen bugün Bursa'da son yolcuğuluğuna uğurlanırken Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ta cenazeye katıldı.

Magazin

25.09.2024, 14:31

Sosyal medyada binlerce takipçisi bulunan 26 yaşındaki ünlü fenomen Kübra Aykut İstanbul Sultanbeyli'deki evinin 5. katından aşağı atlayarak intihar etmiş sevenleri ise acı haberle yasa boğulmuştu. 

Ünlü fenomenin  kendi hür iradesiyle intihar ettiğini yazdığı bir mektup bırakmasının ardından ölmeden önce evini temizlediği video ortaya çıkmıştı.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi? Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

AİLE FENOMENİN ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULDU

Ünlü fenomen Kübra Aykut'un cenazesini teslim almak için gelen teyze Ayşe Şentürk ise yiğenin ölümünü şüpheli bularak,  "Kübra çok hayat dolu, cıvıl cıvıl bir kızdı. 2 evin bir gülüydü. O bize, biz de ona çok düşkündük.En son 10 gün önce görüştük. Sevgilisinin olduğunu söyledi. Bana, 'Teyze ben onu çok kıskanıyorum. Sadece benimle ilgilenmesini istiyorum' dedi. Ben de ona böyle bir sevgililiğin olmayacağını söyledim. Sanırım olaydan bir gün önce çocukla ayrılmışlar. Ertesi gün de bu olay yaşanıyor. Çok üzgünüz" demişti.

Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Acı haberle yıkıldı! Oyuncu İrem Sak'ın babası hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

POLAT AİLESİ CENAZEYE KATILDI

Ünlü fenomenin Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya ile sevgili olduğu öğrenilirken Polat ailesi ise bugün Bursa'da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Genç fenomenin cenazesi Bursa Fatihbey Cami'nde öğle namazına müteakıp kılınan cenaze namazının ardıından Erdoğanköy Mezarlığı'na defnedilecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading