Filiz Akın hastaneden paylaştı hayranlarının yüreği hopladı

Filiz Akın hastaneden paylaştı hayranlarının yüreği hopladı

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücade eden Filiz Akın hastaneden paylaşımda bulundu. 81 yaşındaki Filiz Akın, son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu.

Magazin

02.10.2024, 13:04

Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan ve uzun zamandır sağlık problemleri ile boğuşan usta oyuncu Filiz Akın, hastane odasından paylaşım yaptı.

Bodrum'da hastanede tedavi gören 81 yaşındaki ünlü oyuncu, hasta yatağından fotoğrafını paylaştı.

Elite dizisinin ünlü oyuncu Ester Exposito imajını değiştirdi! Yeni haliyle kimse onu tanıyamadı! Elite dizisinin ünlü oyuncu Ester Exposito imajını değiştirdi! Yeni haliyle... Haberi Görüntüle

HASTA YATAĞINDAN PAYLAŞTI

Filiz Akın, hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Hayranları, Filiz Akın'ın paylaşımının altına binlerce yorum yapıp 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Ünlü oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalamayan hayranları 81 yaşındaki efsanenin bir an önce iyileşip ayağa kalkması için acil şifalar diledi.

40 yaş küçük sevgilisinden çocuk istiyor! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'dan bomba açıklama! 40 yaş küçük sevgilisinden çocuk istiyor! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA AMELİYAT OLDU

Hatırlanacağı üzere Filiz Akın, sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunların ardından çok sayıda ameliyat olmuştu. Geçtiğimiz kasım ayında da hastaneye kaldırılan ve bir süre sonra taburcu olan Filiz Akın, tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading