Yandex Metrica

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı!

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı!

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Funda Arar'a 10 yıldır hayrnalık besleyen genç çifti, kendi tarlasına ünlü sanatçının ismini yazı. Genç çiftçi ünlü sanatçının isminin yazılmasının bir gününü aldığını belirtti.

Magazin

13.09.2024, 13:04

Yak Gel, Gamsız, Boşver, Al Sevgilim, Arapsaçı, Senden Öğrendim, Doldur Yüreğim, Vasiyet gibi şarkıları seslendiren 49 yaşındaki usta sanatçı Funda Arar'a Antalyalı bir hayranından büyük jest.

Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak... Haberi Görüntüle

TARLAYA FUNDA ARAR'IN İSMİNİ YAZDI

Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçilik yapan Atakan Şahin, 10 yıl önce Funda Ararı'ın konserin gitmesinin aardından hayranlık beslemeye başladı. Arar ile fotoğraf çekme fırsatı yakalayan genç hayranın aklına ünlü sanatçıya sürpriz bir fikir geldi. Genç hayran kendi traktörü ile tarlasına Funda Arar'ın ismini yazdırdı. 

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert... Haberi Görüntüle

'10 YILDIR HAYRANI OLDUK'

Ünlü sanatçının ismini tarlayayazarken zorlandığını belirten genç çiftçi, “Çiftçilikle uğraşıyoruz. Funda Arar'ın şarkılarıyla büyüdük, yaklaşık 10 yıldır hayranı olduk. Bu hayranlık, bugünlere kadar geldi. Hayranlığım, 2015 yılında Funda Arar'ın Serik'te bir konseri olmuştu, orada başladı.'' dedi.

Serenay Sarıkaya nihayet beklenen cevabı verdi! Mert Demir'le evleniyor mu? Serenay Sarıkaya nihayet beklenen cevabı verdi! Mert Demir'le evleniyor mu? Haberi Görüntüle

'YAZMAM 1 GÜNÜMÜ ALDI'

Ünlü sanatçının ismini yazmasının bir gününü aldığını belirterek, ''Beğenen beğenmeyenden Allah razı olsun. Funda Arar'a bu hayranlığım son nefesime kadar devam edecek. Tamamen kendi traktörümle ve ekipmanlarımla yazmam 1 günümü aldı. Önce krokisini çıkardık ve ona göre planladık.

Traktörün pulluk kısmıyla yazdım, tanıdığım fotoğrafçı arkadaşım da drone'la çekim yaptı ve ortaya güzel bir şey çıktı.

Funda Arar'a ve ailesine buradan sağlıklı uzun ömür diliyorum. Ekip arkadaşlarına selamlarımı gönderiyorum. Allah'ın izni ile bu hayranlığım bir ömür devam edecek.”  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading