Yandex Metrica

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Lucas Torreira Devrim Özkan ile evlilik yolunda!

Galatasaray'ın Uruguay asıllı futbolcusu Torreira ve Devrim Özkan aşklarına 8 ay sonra kaldıkları yerden devam ediyor. Aşklarına yeni bir şans daha veren çift evlilik hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin

17.09.2024, 09:34

Ramo, Vuslat, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, isimli dizilerde rol alan 26 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaray'ın Uruguay asıllı futbolcusu Lucas Torreira ile 8 ay önce ayrılmıştı.

Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın dizisi Netflix'de mi? Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Cem Yılmaz'ın... Haberi Görüntüle

AŞKLARINA BİR ŞANS DAHA VERDİLER

Çift ayrıldıktan aylar sonra ilişkilerine yeniden bir şans vermek için bir araya gelmiş, geçtiğimiz ay barışma kararı almışlardı.

Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında o detay dikkat çekti Miss Turkey 2024 finalistleri belli oldu! Türkiye'nin en güzel kadınlarında... Haberi Görüntüle

EVLİLİK SORUSUNA GÜLÜMSEDİ

Devrim Özkan, Torreira ve yakın arkadaşı ünlü oyuncu Birand Tunca Etiler'de bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Bebek Otel'de ymek yiyen çifte ise evlilik haberleri sorulunca, Devrim Özkan ve Torreira'ya, “Nikâh şahidiniz sizinle beraber mi geziyor?” diye sorulunca Özkan gülümsedi ve “Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar”  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading