Yandex Metrica

Sitede Ara

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı!

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı!

Bir zamanlar oyunculuk yapan sonrasında ise Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu Gamze Özçelik, Avusturalyalı aktör Reshad Strik ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine girmişti. Özçelik nikahtan kareleri paylaşıpeşine övgüler yağdırdı.

Magazin

09.09.2024, 17:50

Arka Sokaklar dizisinde adından söz ettirmeyi başaran sonrasında ise oyunculuğu bırakarak Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucusu olan Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avusturalyalı eşi Reshad Strik ile geçtiğimiz ay dünyaevine girmişti.

Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Bir skandala daha karıştı! Dünyaca ünlü rapçi gözaltına alındı! Haberi Görüntüle

'ŞİMDİ UMUDA KOŞMA ZAMANI'

2. kez nikah masasına oturan ünlü oyuncunun eşi Reshad Strik evlilik haberleri sonrasında,  İki yıldan fazla süren yalnızlığın ardından yeni bir başlangıç için elhamdülillah. Seni seviyorum ve inşallah ailemizle çok iyi anlaşacağımız bir hayatımız olacak. Biz inşallah cennette de beraber olacağız. Şimdi birlikte umuda koşma zamanı" demişti.

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

BALAYINDA TANZANYA'YA GİTMİŞLERDİ

Çift balayında Tanzanya'ya giderek ihtiyaç sahiplerine yardım götürmüş, Kurban Bayramı'nı da Tanzanya'da geçirme kararı almışlardı. Ünlü çift Hz. Hatice Külliyesi'ne fidan dikmeyi de ihmal etmemişti. 

Rabia Soytürk evleniyor! Sevgilisi Samet Vuruş'tan filmleri aratmayan evlilik teklifi! Rabia Soytürk evleniyor! Sevgilisi Samet Vuruş'tan filmleri aratmayan evlilik teklifi! Haberi Görüntüle

EŞİNE ROMANTİK SÖZLER

Çift birliktleliklerinde Afganistan'a giderek, Özçelik ile fotoğraf çekildi. Özçelik eşiyle fotoğraf çekilerek, "Her seferinde tatile gitmek yerine zorlu hayır yolculuklarında sınırı zorlamayı tercih eden, eşini yalnız bırakmayan kocam. En iyisi olduğun için teşekkür ederim. Hayatım olduğun için teşekkürler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading