Sitede Ara

Gelen eleştirilere dayanamadı! Ünlü oyuncu Bahar dizisinden ayrılıyor

Gelen eleştirilere dayanamadı! Ünlü oyuncu Bahar dizisinden ayrılıyor

Çok Güzel Hareketler Bunlar şovuyla birlikte meşhur olan oyuncu Büşra Pekin, yeni sezonda dahil olduğu Bahar dizisinden ayrılıyor. Sosyal medyada, dizide canlandırdığı karaktere yönelik gelen eleştiriler üzerine alınan bu karara dair henüz resmî bir açıklama yapılmadı. 

Magazin

25.10.2024, 11:27

Kadın haklarına yönelik önemli mesajların verildiği Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar" bir oyuncusuna veda ediyor. 

Yeni sezonda kadroya katılan Büşra Pekin, Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrolü paylaştığı diziden ayrılıyor. 

İddialara göre Başhekim Süreyya Biçer karakteriyle dizide rol alan oyuncu izleyiciler tarafından ilgi görmedi. 

Biçer’in hikâyesi planlandığı gibi ilerleyemeyince ayrılık kaçınılmaz oldu.

Çocuklar Duymasın'ın Mary'si yıllar sonra şok itirafta bulundu: CIA'den gelen teklife bakın ne demiş Çocuklar Duymasın'ın Mary'si yıllar sonra şok itirafta bulundu: CIA'den gelen... Haberi Görüntüle

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı artık yok! Ünlüler Vural Çelik'in ani vefatı sonrası neler paylaştı? Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı artık yok! Ünlüler Vural Çelik'in ani vefatı... Haberi Görüntüle

İZLEYİCİLER KARAKTERİ SEVMEMİŞTİ

Henüz yapımcıdan veya Büşra Pekin'den resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak Pekin'in sosyal medyadan paylaştığı son kareye bazı takipçileri dizi ile ilgili yorum yapmıştı: 

  • "İyi oyuncusunuz da bu diziye alakasız oldunuz"
  • "Diziye negatif enerji getirdiniz"
  • "Çok güzel hareketler bunlar parodisinde hiç olmazsa giderin vardı, çekilebilir bir karakterdin, ama ne yazık ki bahar dizisine hiç yakışmıyorsun. Hele demet evgar'ın karşısında öyle çok sırıtıyorsun ki"
  • "Oyunculuk adına kendini geliştirseydin görsel estetikle değil"
  • "Yorumlara bakınca üzüldüm. iyi bir oyuncu yanlış bir rolde olmaması gereken bir dizide olunca gelen haklı linç…
  • Sizi severim. Ama süreyya karakteri zaten saçma sapan yazılmış bir karakter, sizi de çok kötü gösteriyor (kötü insan değil kötü oyuncu) umarım bir an önce ayrılırsınız Bahar dizisinden."
  • "Bahar da hiç gitmedin Büşracım yaaa biz seni farklı tanıyıp sevdik"
  • "Elbette sizin hayat ve ihtiyaclariniz bizi ilgilendirmez ama komedi konusunda Turkiyenin en başarılı kadın oyuncusuydunuz benim gözümde. Şu an adı geçen çoğu kişi elinize su dökemezdi ama dikkatiniz dağıldı sanırım meydan saçma sapan insanlara kaldı. Yetenek ziyanligi oldu çok üzgünüm"
  • "Büşra hn. O saç rengini hemen değıştiri lutfen bu size bir abla tavsiyesi..ayrica çok kilo vermenizden dolayı bacaklarinizin kasları gevsemis ve bacaklarinızda lekeler var, bi tik daha uzun giyinirseniz daha iyi olur, hatta pantolon giyin siz bir süre."
Ünlü oyuncu Melis Sezen kalbini tekrar aşka açtı! Hangi isimle tekrar barıştı? Ünlü oyuncu Melis Sezen kalbini tekrar aşka açtı! Hangi isimle... Haberi Görüntüle

Kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü! Dilan Polat mekan çıkışı kocasının yerine konuştu: Bir şey düşündüğü yok! Kardeşi Sıla Doğu'yu dudaklarından öpmüştü! Dilan Polat mekan çıkışı kocasının... Haberi Görüntüle

ESTETİKLE BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli televizyon şovuyla tanınan Pekin, meşhur olduktan sonra kilo vermiş ve birçok estetik operasyon yaptırmıştı. 

"Bahar" dizisine katıldığı ilk bölümde de oyunculuğundan çok görsel değişimiyle dikkatleri üzerine çekmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading