Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 1 Ekim çeyrek altını kim kazandı?

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 1 Ekim çeyrek altını kim kazandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında günün birincisi ve çeyrek altın kazananı merak ediliyor. Peki, 1 Ekim’de Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altın kazananı kim oldu?

Magazin

01.10.2024, 15:00

Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan 1 Ekim Salı gününde devam ediyor. Bu hafta yarışmaya dahil olan Birbey’in kaynanası tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Sunucu Aslı Hünel ise gün sonunda günün birincisini ve çeyrek altın kazananı açıklıyor.

Hafta başında Aysun Kuşatan tüm puanları toplayarak çeyrek altını kazanırken Ezgi ise istediği puanları alamamıştı. Geçtiğimiz hafta bilezikleri elde eden Ezgi’nin bunu yeniden telafi edip edemeyeceği ise merak konusu oldu.

Gelinim Mutfakta 1 Ekim

Gelinim Mutfakta’da Pazartesi günü 19 puan toplayan Aysun Kuşatan günün birincisi olarak çeyrek altınları kazandı. Yeni yarışmacı Birben ise 6 puanla sonuncu oldu. 

Lana Del Rey'den gizli nikah! 3 çocuklu damada 'çirkin' dediler Lana Del Rey'den gizli nikah! 3 çocuklu damada 'çirkin' dediler Haberi Görüntüle

GELİNİM MUTFAKTA 1 EKİM KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 1 Ekim puan durumu oylama sonrasında belli olacak. Asl Hünel, kaynana İlknur, Reyhan, Nurten’in oylamaları sonrasında Gelinim Mutfakta’da 1 Ekim gününde günün birincisi ve çeyrek altın kazananı ortaya çıkacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading