Yandex Metrica

Gonca Vuslateri'nden annelik sonrası ilk paylaşım! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!Binlerce beğeniyi kaptı!

Gonca Vuslateri'nden annelik sonrası ilk paylaşım! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!Binlerce beğeniyi kaptı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri memur eşi ile kış ayında dünyaevinegirmiş sonrasında ise hamile olduğunu açıklamıştı. İlk ekz annelik heyecanını tadan ünlü oyuncu bebeğinin yüzünü sosyal medya hesabından ilk kez gösterdi. Anne kız o pozlara binlerce beğeni yağdı.  

Magazin

13.09.2024, 17:56

Mart 2024'te Levent Bey ile aşk yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri, 26 Nisan'da kızı Asya'yı kucağına almıştı.

Survivor'da başlayan aşk nikahla taçlanacak! Mert Öcal'ın düğün tarihi belli oldu! Survivor'da başlayan aşk nikahla taçlanacak! Mert Öcal'ın düğün tarihi belli... Haberi Görüntüle

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Uzun bir süredir ekranlardn uzak kalan ünlü oyuncu 'Leyla' isimli dizisiyle gündeme gelirken sosyal medya hesabından kızının yüzünü ilk kez gösterdi.

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

KIZI İLE İLK PAYLAŞIMINA BEĞENİ YAĞDI

Vuslateri ünlü oyuncu Müjdat Gezen'i ziyaret ederek kızı Asya ile fotoğraflarıı paylaştı.

Vuslateri sosyal medya hesabından, "Canım öğretmenim. Canım Leyla ablam. Emekleriniz öyle çok ki. Leyla dizisini oturup seyretmiş Müjdat hocam ve Leyla ablam. Çok beğenmişler. Bana da harika hediye oldu. Bebeğime de iyi baktılar. Müjdat hoca annelik serüvenimde karşılaştığım tuhaf cümleler ve sorularla da bir sınadı beni. Canım hocam. Canım okulum. İyi ki." diyerek kızı Asya ile paylaşımından sonrası binlerce beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading