Yandex Metrica

Sitede Ara

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan evliliğe yeşil ışık! Sevgilisi Sude Zülal Güler'den şaşırtan açıklama!

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan evliliğe yeşil ışık! Sevgilisi Sude Zülal Güler'den şaşırtan açıklama!

Gönül Dağı'nda rol arkadaşı olan sonrasında ise ilişki yaşamaya başlayan Berk Atan ve Sude Zülal Güler Edis'in konserine katıldı. İkili evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulunurken Zülal Güler'in 'babalık' açıklaması dikkat çekti.

Magazin

17.09.2024, 18:00

Dün akşam ünlü şarkıcı Edis Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Ünlü şarkıcı Edis'in konserine Danla Biliç, Cemal Can Canseven, Tuba Ünsal, Hazal Kaya gibi ünlü isimler katılırken Berk Atan ve sevgilisi Sude Zülal Güler'de katıldı.

Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden şaşırtan aşk pozları! Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden... Haberi Görüntüle

ÇİFTTEN EVLİLİK AÇIKLAMASI

Konsere ünlü isimler akın ederken konser öncesi Berk Atan ve sevgilisi Zülal Güler'e evlilik sorusu soruldu. İkili evliliğe olumlu baktıklarını belirterek, muhabirlerin 'düğün dernek ne zaman?' sorusuna, Atan,  'Ne takacaksınız? Ben aile kurmayı seviyorum. Nasip olursa neden olmasın?' dedi.

Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan sonra ilk vereceği karar belli oldu! Prens William'ın kardeşiyle ilgili 'acımasız planı' ortaya çıktı! Kral olduktan... Haberi Görüntüle

ZÜLAL GÜLER'DEN 'BABALIK' AÇIKLAMASI

Atan'ın sevgilisi Zülal Güler ise, 'Berk Atan nasıl bir baba olur sizce?' sorusuna, 'Çok güzel bir baba olur bence.' diyerek cevap verdi.

Ailelerin tanışıp tanışmadığını merak eden muhabirlere ise Atan, 'Aileler tanışmadı ama biz ailelerle tanıştık.'  cevabını verdi.

Çift konserde doyasıya eğlenirken Atan, "İlk defa geliyorum Harbiye'ye Edis çok severim, en çok sevdiğim şarkısı Martılar" diye ekledi. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading