Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti!

Hadise Acun Ilıcalı'nın düğününe neden katılmadı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti!

O Ses Türkiye'de aynı sezonda jüri üyesi olan Ebru Gündeş ve Hadise arasında bir dönem yasak aşk ilişkisi nedeniyle bozulmuştu. Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise arasında çıkan aşk söylentileri Ebru Gündeş'i kızdırmıştı. İkilinin birbirleriyle konuşmadığı bilinirken Gündeş Acun Ilıcalı'nın düğününde görüntülendi. Hadise'nin ise düğünde neden yer almadığı ise merak konusu oldu.

Magazin

05.09.2024, 16:12

Yılın düğünü olarak anılan ve 4. kez nikah masasına oturan 52 yaşındaki Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile dünyaevine girdi. 

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı! Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez... Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ ILICALI'NIN DÜĞÜNÜNDE

Düğünde birçok sanatçı ağırlanırken Ebru Gündeş'te Şubat ayında evlendiği iş adamı Murat Özdemir ile Ilıcalı'nın düğününde ilk kez el ele görüntülendi. Gündeş eşi Murat Özdemir ile Acun Ilıcalı'nın düğününde yer alırken Hadise'nin ise düğünde yer almaması dikklatlerden kaçmadı.

Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini tarlasına yazdı! Funda Arar hayranlığı sınır tanımadı! Çiftçi genç ünlü sanatçının ismini... Haberi Görüntüle

HADİSE DÜĞÜNE NEDEN KATILMADI?

Ebru Gündeş ile 'O Ses Türkiye'de bir dönem birlikte jüri üyesi olarak program yapmış, ancak Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile adının aşk iddialarına karışmasından sonra araları bozulmuştu.

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEBRİK MESAJI

Şarkıcı Hadise'nin ise Acun Ilıcalı'nın düğününe Vendik Film Festivali'nde olduğu için katılmadığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı Hadise ise sosyal medya hesabından, 'Yanınızda olmayı çok isterdim! Ömür boyu mutluluklar güzel Çağla ve canım Acun! Sizi seviyorum..' paylaşımında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading