Yandex Metrica

Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla yine çok konuşuldu!

Hadise Beyonce ile yine pişti oldu! Venedik Film festivali'neki pozlarıyla yine çok konuşuldu!

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz arkadaşı Kerem Bürsin ile birlikte Venedik Film Festivali'ne katıldı. Ünlü şarkıcının festivaldeki elbisesiyle Beyonce'nin giydiği elbise aynı olunca sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

06.09.2024, 11:29

Bu yıl 81'incisi düzenlen Venedik Film Festivali'ne ünlü oyuncu Kerem Bürsin ve Hadise Açıkgöz katıldı.  Ünlü şarkıcı Hadise yakın arkadaşı ile birlikte kırmızı halıda poz vermeleri olay oldu.

Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı! Kadir Ezildi'den düşman çatlatan pozlar! Nişanlısı ile paylaştığı fotoğraflara beğeni... Haberi Görüntüle

FESTİVAL TARZI OLAY OLDU

Kırmızı halıda siyah kıyafetinin üstüne gold renkli kemer taktığı görüldü. Hadise'nin elbisesi takipçilerinden tam not alırken verdi pozlara binlerce beğeni yağdı. 

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e büyük jest! Ev dönüşü çiçeklerle karşılandı! Haberi Görüntüle

BEYONCE İLE PİŞTİ OLDU

Ancak ünlü şarkıcı Beyonce'de Hadise'nin giydiği elbiseden giymiş ve uzun yıllar konuşulmuştu. Dünyaca ünlü şarkıcı Hadise'nin geçtiğimiz yıllarda Beyonce ile pişti olduğu anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading