Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise O Ses Türkiye yeni sezonda neden yer almıyor?

Hadise O Ses Türkiye yeni sezonda neden yer almıyor?

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yeni sezonda jüri koltuğuna oturacak isimler hakkında konuştu. Ilıcalı, Hadise'nin yerine başka bir isim düşündüklerini belirtti.

Magazin

23.01.2024, 17:59

O Ses Türkiye yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Acun Ilıcalı, programın yeni jürisiyle ilgili merak edilenleri açıkladı. Haber Global'de yayınlanan "Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum" programına konuk olan Ilıcalı, "Hadise'nin yerine yeni bir isim düşünüyoruz." dedi.

Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya çıktı! Aralarından su sızmazdı! Rapçi Sefo ve Reynmen'in küslükleinin nedeni ortaya... Haberi Görüntüle

HADİSE O SES RAP'TE YER ALACAK

O Ses Türkiye jürisiyle ilgili soruları yanıtlayan Ilıcalı, "Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses Türkiye'deki yerine bir isim düşünüyoruz..O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik." şeklinde konuştu.

Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine giriyor Birce Akalay üçüncü kez nikah masasında! Hakan Kurtaş ile dünyaevine... Haberi Görüntüle

HADİSE YERİNE OĞUZHAN KOÇ

Acun Ilıcalı, Ebru Gündeş ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Jüri koltuğu için Oğuzhan Koç ile de görüştüklerini belirterek "Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading