Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu

Hadise yine sahne kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü! Verdiği pozlarla eleştiri oklarının hedefi oldu

Ünlü şarkıcı Hadise konserlerinde giydiği kıyafetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken bu kez de mini şortu ve sütyeniyle sahneye çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

15.09.2024, 16:36

Türkiye'nin başarılı kadın şarkıcılarından olan konserlerinde büyük ilgi toplayan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ile birlikte Venedik Film Festivali'ne katılmış, sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla herkesin beğenisini toplamıştı. 

Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok sözler: Üniformana güvenme koçum Önce kabin memuruyla tartıştı sonra polisle! Dilan Çıtak Tatlıses'ten şok... Haberi Görüntüle

KONSER KIYAFETİ TEPKİ TOPLADI

Esas Oğlan dizisiyle ilk oyunculuk kariyerine başlayan Hadise bu kez ise konser paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekerek eleştiri oklarının hedefi oldu. 

Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında yeni gelişme! Evinde kaza geçirmişti! Ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın sağlık durumu hakkında... Haberi Görüntüle

MİNİ ŞORTU VE SÜTYENİYLE ELEŞTİRİLDİ

Ünlü şarkıcı konserinde giydiği iddialı kıyafetleri sosyal medyanın diline düştü. Hadise gri simli sütyen ve süper mini şortu ile hayranlarının karşısına geçti. Oversize uzun ceketini de üzerine alan şarkıcı konserinden kesitleri sosyal medya hesabından paylaşınca tepkileri üzerine çekti. Kimi kullanıcılar Hadise'nin kıyafetlerini beğenirken kimi hayranları ise müstehcen bularak eleştirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading