Yandex Metrica

Hadise'den cesur pozlar! Transparan elbisesiyle yürekleri hoplattı!

Hadise'den cesur pozlar! Transparan elbisesiyle yürekleri hoplattı!

Konserlerinde ve özel hayatında büyük ses getiren ünlü şarkıcı Hadise katıldığı bir şirketin reklam kampanyasında giydiği transparan elbisesiyle gündem oldu. Ünlü şarkıcı verdiği cesur pozlara ise binlerce beğeni yağdı.

Magazin

22.09.2024, 11:24

Kariyerini zirveye taşıyan her konserinde büyük ses getiren ünlü şarkıcı Hadise son zamanlarda magazin dünyasına bomba gibi düşen paylaşımlarıyla hayranlarının yüreklerini hoplatmaya devam ediyor.

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım... Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar... Haberi Görüntüle

CESUR POZLARI OLAY OLDU

Ünlü şarkıcı Hadise son olarak bir markanın reklam kampanyası için kameralar karşısına geçti. Şarkıcı Hadise verdiği cesur pozlarla ses getirirken transparan elbisesi olay oldu.

Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği hakkında ilk kez konuştu! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılmadı! Ünlü oyuncu nedenini açıkladı! Hamileliği... Haberi Görüntüle

TRANSPARAN ELBİSESİNE YORUM YAĞDI

Ünlü şarkıcı elbisesinin içine sütyen giymemesi dikkatlerden kaçmazken birçok hayranı ise elbisesine yorum yapmayı da es geçmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading