Yandex Metrica

Sitede Ara

Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu! Maskesiyle göz kamaştırdı!

Hadise'den Venedik çıkarması! Kerem Bürsin ile verdiği pozlar olay oldu! Maskesiyle göz kamaştırdı!

81'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne katılan Hadise, Kerem Bürsin ile birlikte özel bir davete katıldı. İkilinin sosyal medyadn paylaştıkları maskeli fotoğraları ve samimi hallerine binlerce beğeni yağdı.   

Magazin

12.09.2024, 14:01

Bu yıl 81'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'ne Türkiye'den birçok ünlü isim katılırken Hadise ve Kerem Bürsin festivale damgasını vurdu. 

Candan Kardeşler yeniden hakim karşısında! Mahkeme Bahar ve Nihal Candan hakkında kararını açıklayacak! Candan Kardeşler yeniden hakim karşısında! Mahkeme Bahar ve Nihal Candan... Haberi Görüntüle

HADİSE VE KEREM BÜRSİN'DEN OLAY POZLAR

Kırmızı halıda şıklığıyla göz kamaştıran ünlü şarkıcı stiliyle büyük beğeni toplarken Kerem Bürsin ile birlikte katıldığı özel bir davetten paylaştığı görüntülere sosyal medyada binlerce beğeni yağdı. 

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün öncesi görüntüler ortaya çıktı! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün... Haberi Görüntüle

BİNLECE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından "Hadi Venedik'te evlenelim" notunu düşerek yaptığı paylaşımı dikkat çekti. Max Mara imzalı beyaz elbisesi ve tüylü maskesiyle poz veren ünlü oyuncunun fotoğraflarının altına 'kuğu gibi', 'çok güzelsin' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading