Yandex Metrica

Haluk Bilginer yeniden Emmy'ye aday gösterildi! Uluslararası başarı yakalayan ünlü aktör sevenlerini heyecanlandırdı!

Haluk Bilginer yeniden Emmy'ye aday gösterildi! Uluslararası başarı yakalayan ünlü aktör sevenlerini heyecanlandırdı!

Türkiye'nin başarılı aktörlerinden ola n70 yaşındaki Haluk Bilginer 'En İyi Erkek Oyuncu' olarak Emmy Ödüllerine aday gösterildi. Ünlü aktörün 25 Kasım günü New York'ta düzenlenecek törene katılacağı öğrenildi. 

Magazin

20.09.2024, 12:01

Şahsiyet, Baba, Tatlı Hayat, Masumiyet, Ezel  gibi projelerde rol alan son olarak ise Angelina Jolie ile Maria projesinde rol üstlenen Haluk Bilginer 2. kez Emmy Ödüllerine aday oldu.

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı! Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez... Haberi Görüntüle

2.KEZ EMMY'YE ADAY GÖSTERİLDİ

Türkiye'nin başarılı aktörlerinden olan 70 yaşındaki Haluk Bilginer Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu karakteriyle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Ünlü aktör bu kez ise Şahsiyet'in ikinci sezonundaki performansı ile Uluslararası Emmy Ödüllerine yeniden aday gösterildi.

Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın ayakkabısından içki içtiler Fenomen Ali Biçim ve Mesutcan Tomay pes dedirtti! Didem Soydan'ın... Haberi Görüntüle

HALUK BİLGİNER NEW YORK'A GİDİYOR

En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterilen Haluk Bilginer'in 25 Kasım günü New York'ta düzenlenecek olan 52. Uluslararası Emmy Ödülleri Galas'ına gideceği öğrenildi.

2024 Uluslararası Emmy Ödülleri adaylıkları Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından açıklandı. Toplamda 21 ülkeden 14 kategoride 56 adayın yarışacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading