Yandex Metrica

Hamilelik iddialarını reddetmişti! Geçtiğimiz hafta evlenen Pınar Deniz'den karnı burnunda pozlar geldi!

Hamilelik iddialarını reddetmişti! Geçtiğimiz hafta evlenen Pınar Deniz'den karnı burnunda pozlar geldi!

Geçtiğimiz hafta Roma'da sevgilisi Kaan Yıldırım ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Pınar Deniz'in hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü oyuncu ise o iddiaları yalanlamıştı. Deniz Paris Moda Haftası etkinliğine ünlü isimlerle yürürken karnı burnunda ilk pozlarını verdi.

Magazin

25.09.2024, 13:25

Yargı dizisinin finalinen sonra sevgilisi Kaan Yıldırım ile birlikte geçtiğimiz hafta İtalya'nın Roma kentine evlenen ünlü oyuncu Pınar Deniz'in hamile olduğu iddia edilmiş, ünlü oyuncu ise o iddiaları evlilik öncesi yalanlamıştı.

İlayda Alişan sevgilisinin partisinde damga vurdu! Cesur kombini ise beğeni aldı İlayda Alişan sevgilisinin partisinde damga vurdu! Cesur kombini ise beğeni... Haberi Görüntüle

DÜNYACA ÜNLÜ MANKENLERLE AYNI PODYUMDA

Ünlü oyuncu Deniz geçtiğimiz gün Paris Moda Haftası etkinliğine katıldı ve saten beyaz elbisesiyle göz kamaştırdı. Poduymda Kendall Jenner, Cara Delevigne, Eva Longoria gibi isimlerle boy gösteren Pınar Deniz sosyal medya hesbından yaptığı paylaşımlarla binlerce beğeni aldı.

Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Ebru Polat idam isteyenlere tepki gösterdi: Rüyanızda görürsünüz... Haberi Görüntüle

KARNI BURNUNDA İLK POZLARI GELDİ

Güzel oyuncu anne olmaya hazırlanırken karnı burnunda ilk pozlarını verdi. Hayranları ise o pozlara binlerce beğeni yağdırırken, 'Su gibi','En güzel anne', 'Işıl ışıl parlıyor', 'Güzelliği nefes kesiyor', 'Seninle gurur duyuyoruz', 'Bakmaya doyamadım' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading