Yandex Metrica

Hande Erçel'in fotoğrafına Arzu Sabancı yorum yaptı! Ünlü oyuncuya sorulan o soru kızırdı!

Hande Erçel'in fotoğrafına Arzu Sabancı yorum yaptı! Ünlü oyuncuya sorulan o soru kızırdı!

Uzun süredir aşk yaşayan Türk dizilerinin arana yüzü olan Hande Erçel ve Sabancı ailesinin velihatı Hakan Sabancı çifti gezmelere doymadı. Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı Erçel'in footğafına yorum yapınca ünlü oyuncuya sorulan soru kızdırdı.  

Magazin

25.09.2024, 13:24

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan ünlü oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti İtalya'da çektikleri fotoğrafla güneme geldi. 

Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar dolandırıldım... Usta oyuncu Erkan Can'dan dolandırıcılık itirafı: Telefonda 9 bin dolar... Haberi Görüntüle

KAYNANADAN KALPLİ YORUM

Uzun zamandır aşk yaşayan ünlü çifte sık sık evlilik sorusu sorulurken geçtiğimiz hafta Sima Tarkan ve Mark Başoğlu'nun düğününe katılmış verdikleri pozlarla güneme gelmişlerdi. 

Çifti verdiği pozları sosyal medya hesaplarından paylaşırken Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı ise o karelere kalp koyarak yorum yaptı.

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi! İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa... Haberi Görüntüle

HANDE ERÇEL'İ KIZDIRAN SORU

Muhabirler ise Hande Erçel'e, 'Kayınvaldieden onay geldi mi?' demesi üzerine Hande Erçel sinirlenerek, 'Beni böyle bir muhabbete hiç sokmayın böyle bir güne' diyerek konuyu geçiştirerek tepki gösterdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading