Yandex Metrica

Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine başlamadığı ortaya çıktı!

Hayali doktor olmaktı! Bingöl'e atanan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'in görevine başlamadığı ortaya çıktı!

Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması'nı kazanan 24 yaşındak İdil Bilgen Bingöl'ün Yayladere İlçesine doktor olarak atanmıştı. Türkiye Güzeli seçilen İdil Bilgen'in ise 15 gün olmasına rağmen görevine başlamadığı ortaya çıktı.

Magazin

25.09.2024, 16:13

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan  Miss Turkey 2024 Güzellik Yarışması'na katılan İdil Bilgen, Sağlık Bakanlığı'nca 118'inci dönem Devlet Hzmetleri Yükünlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'ün Yayladere ilçesi Toplum Sağlığı Merkezi'ne atanmıştı. 

İlayda Alişan sevgilisinin partisinde damga vurdu! Cesur kombini ise beğeni aldı İlayda Alişan sevgilisinin partisinde damga vurdu! Cesur kombini ise beğeni... Haberi Görüntüle

BİNGÖL'E DOKTOR OLARAK ATANMIŞTI

Türkiye'nin en küçük ilçeleri arasında yerini alan Yayladere'ye 9 Eylül'e ataması yapılmıştı. Bilgen'in ise atama sonrasında 25 gün içerisinde İl Sağlık Müdürlüğü'ne başvurarak görevine başlaması gerektiği öğrenildi.

Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar karşısına geçti! Beren Saat ekranlara geri dönüyor! Ünlü oyuncu rekor fiyata kameralar... Haberi Görüntüle

15 GÜNDÜR GÖREVİNE BAŞLAMADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ancak ünlü fenomen Bilgen'in ise henüz başvuru yamadığı, göreve başlaması için İl Sağlık Müdürlüğü'ne iki ay içerisinde mazeret dilekçesi vermesi gerektiği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading