Yandex Metrica

Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza

Hayatı hapiste geçecek! Eski Survivor yarışmacısı hakkında şok ceza

Survivor yarışmasına katılan ve hareketleriyle gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı, aldığı cezalar yüzünden Türkiye'den kaçarak Güney Kırbırs'a yerleşmişti. Ünlü yarışmacının ise Güney Kıbrıs'ta 18 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 

Magazin

11.09.2024, 13:48

2011 yılında Survivor programına katılan Taner Tolga Tarlacı, Türkiye'de karıştığı suçlar nedeniyle hayatını Güney Kıbrıs Rum kesiminde sürdürmeye başladı. Acun Ilıcalı hakkında da sık sık paylaşımlar yapan ünlü yarışmacının adı birçok olaya karışırken tecavüz olayları nedeniyle de uzun süre sıkıntılar çekmişti. 

Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en güzel kızı seçildi! Miss Turkey 2024 birincisi belli oldu! idil Bilgen Türkiye'nin en... Haberi Görüntüle

'HAYATI HAPİSTE GEÇECEK'

Kıbrıs'ta yaşamını sürdüren ünlü fenomen Cenk Hoca, gasp, darp, taciz suçları nedeniyle Güney Kıbrıs'taki dvası sonuçlandı. Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın 18 yıl hapis cezası adlığını belirten Cenk Hoca, “Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner’in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor” dedi.

Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce beğeni aldı Türkiye'nin DiCaprio'su Arda Kural son haliyle gündem oldu! Paylaşımıyla binlerce... Haberi Görüntüle

'18 YIL CEZA VERDİLER'

Cenk Hoca'nın yayınladığı videoda, "Kız bir gün 100 Euro para istedi kendinden. 20 Euro verdi, tartıştılar. Sonra 'Ben gidiyorum polise, tecavüz ettiğini söyleyeceğim." demiş. Gitti ama mahkemede tecavüze dair bulgu yoktu. DNA'da bir şey çıkmadı. Diğer olayları da kattıkları için 18 yıl ceza verdiler. Ben bilirim bunların ne kadar ırkçı olduğunu. Taner belki de dünyanın en kötü yerine kaçtı. Almanya'ya niye gitmedin? Bunların hala kuyruk acısı var. Bizden nefret ediyorlar. Bu haksızlık, ha Taner melek mi? Melek değil. Çok hatalar yaptı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading