Yandex Metrica

Her an içeri girebilir! Komşularıyla mahkemelik olan Polat ailesi hakkında savcılık ceza istedi!

Her an içeri girebilir! Komşularıyla mahkemelik olan Polat ailesi hakkında savcılık ceza istedi!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin komuşları ile doğum günü partisinde otopark kavgası etmesinin ardından yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet Savcılığı Engin Polat ve Dilan Polat'ın 'konut dokunulmazlığını ihlal' deneyle 3 yıla kadar hapis istemiyle suç duyurusunda bulunulmasını istedi. 

Magazin

12.09.2024, 09:19

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin  komuşlarıyla park tartışması yaşamış sonrasında ise şikayetçi olmaları üzerine Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında Polat çifti ve komşuları M.S.A ile E.A katılmadı. Taraf avukatları salonda hazır bulundurulurken Savcı komşularıyla mahkemelik olan Polat'ın davasında mütalaasını değiştirdi.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün öncesi görüntüler ortaya çıktı! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya bu akşam evleniyor! Düğün... Haberi Görüntüle

POLAT AİLESİ HAKKINDA 3 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Cumhiriyet Savcısı, sanık Engin Polat'ın mağdur komşusu M.S.A'ya yönelik 'hareket, tehdit ve 'kasten yaralama', 'konut dokunulmazlığının ihlali' suçlarından uzaklaşma ve şikayete tabi olmadan, mağdurun ikametine rızası olmadan girdiğinin sabit olduğunu belirterek 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istenildi. 

Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi! Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını... Haberi Görüntüle

KONUT DOKNULMAZLIĞINI İHLAL ETTİLER

Mütalaada değişiklik yapan Cumhuriyet Savcısı, Engin Polat'ın 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan cezalandırılmasını istedi. Dilan Polat ve meçhul sanıklar hakkında savcılık aynı suçtan suç duyurusunda bulunulmasını talep ederken sanık avukatlarının savunmalarını yapmaları için verilen süre ertelendi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading