Yandex Metrica

Sitede Ara

Herkesin yolu açık olsun! Şarkıcı Edis'in annesinden imalı paylaşım! Her şey planladığımız gibi olmuyor!

Herkesin yolu açık olsun! Şarkıcı Edis'in annesinden imalı paylaşım! Her şey planladığımız gibi olmuyor!

Ünlü popçu Edis'in annesinden imalı bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sevil Görgülü, 40 yıllık eşi Ayhan Görgülü'den boşandığını, "Herkesin yolu açık olsun" diyerek duyurdu. 

Magazin

02.09.2024, 18:32

Türk pop dünyasının önde gelen isimlerinden Edis, başarılı kariyerinin yanı sıra sık sık özel hayatıyla da gündeme geliyor. 

Magazin dünyasının fırtınalı ismi Edis bu kez annesi ile gündeme geldi. Edis'in annesi Sevil Görgülü, eşi Ayhan Görgülü ile 40 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıkladı.

FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne ilişkin  soruşturma başlattı! FBI Ahu Tuğba'nın ölümünü şüpheli buldu! Yetkililer usta oyuncunun ölümüne... Haberi Görüntüle

"HER ŞEY PLANLADIĞINIZ GİBİ OLMUYOR"

Sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaşan Sevil Görgülü, "Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve bazen önemli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading