Hülya Avşar kendini yere göğe sığdıramadı: Yaşıma rağmen çok güzelim...

Hülya Avşar kendini yere göğe sığdıramadı: Yaşıma rağmen çok güzelim...

Türk sanat camiasına damgasını vurmuş isimlerden olan 60 yaşındaki Hülya Avşar konuk olduğu bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Avşar kendisinin hala güzel olduğunu belirterek kendini yere göğe sığdıramadı.

Magazin

26.09.2024, 12:08

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Hülya Avşar, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' pogramına konuk oldu. Avşar özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda buunurken kendini övmesi sosyal meyada büyük yankı uyandırdı.

Balat'ta 4 katlı ev yaptırmış, servetini açıklamıştı! Kobra Murat şimdi de kira açıklamasıyla pes dedirtti Balat'ta 4 katlı ev yaptırmış, servetini açıklamıştı! Kobra Murat şimdi... Haberi Görüntüle

KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Avşar'a güzelliği ile ilgili sorular soruldu ve ünlü isim, ''Gerçekten çok güzel olduğumu düşünüyorum. Ben kendimi beğeniyorum. Her zaman beğendim. Yaşımı almama rağmen çok güzelim.” diyerek kendini yere göğe sığdıramadı.

Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim Haberi Görüntüle

ALDATILMA SERÜVENİNİ ANLATTI

Avşar, bir zamanlar Kaya Çilingiroğlu'nun kendisini Feraye Tanyolaç ile aldatmasından sonra samimi açıklamalarda bulundu. Avşar, "Kaya çapkın, gezmeyi seven bir adamdı. Ben bunu bile bile onunla evlendim. Bazı şeylere de kızım için katlandım. Ama uzun süre aldatıldığımı öğrendiğim an boşanma kararı aldım çünkü bunu sindiremedim, bu ihanete girer." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading