Yandex Metrica

Sitede Ara

Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı kalmak bana göre değil

Hülya Avşar 'sadık' olmak zor dedi! Aşk kriterleri şaşırttı: Bağlı kalmak bana göre değil

Türkiye'nin en sevilen sanarçılarından olan Hülya Avşar, yürüyüş yaparken görüntülendi. Avşar aşk hayatı hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunurken kritlerierini açıkladı.

Magazin

19.09.2024, 11:00

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar Tarabya'da yürüyüş yaparken görüntülendi. Basın mensuplarıyla kısa bir süre sohbet eden Avşar 'aşk' hakkınnda konuştu.

Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da yaptı! Takipçilerini şoke etti! Şeyma Subaşı'ndan şaşırtan hamle! Düğün sonrası Acun Ilıcalı'ya bunu da... Haberi Görüntüle

İDİL BİLGEN'E YAPILAN ELEŞTİRİLERİ DEĞERLENDİRDİ

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'e yönelik yapılan eleştirilere "İdil'i güzelliğiyle eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum. Bir kız annesi olarak çok ayıp. Beni bu hayatta eleştiremedikleri tek şey güzelliğim" dedi.

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

AŞK KRİTERLERİNİ AÇIKLADI

Aşk hayatıyla ilgili şaşırtan itiraflarda bulunan Avşar 'sadık olmak bana göre değil dedi. Avşar aşk ilişkileri hakkında, "Birine bağlı kalmak artık bana göre değil. Aşk antenleri açık ama artık biriyle akşam yemek yemek sabah arayıp konuşmak bana uzak gelen şeyler... Böyle alıştığım için birliktelik aramıyorum. Birine bağlı kalmak istemiyorum. Benim konumumdaki insanların aşk hayatının olması o kadar zor ki... Bir insana sadık kalmak o kadar zor ki, biriyle beraberken bile birini beğendiğim oldu ama asla birlikte olmamızın mümkün olmayacağı insanlar oluyor. Hayatımda birinin olması bana yük gibi geliyor. Bu konuda biraz egoistim maalesef... Aşk hayatında birinden soğuyunca ondan kurtulmak zor oluyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading