Yandex Metrica

İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu!

İbrahim Büyükak'ın eşinden ola yelbise! Düğün kıyafeti alay konusu oldu!

Oyuncu İbrahim Büyükak eşi Nurdan Büyükak ile Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününe katıldı. Büyükak'ın eşinin düğün elbisesi ise sosyal medyadan büyük tepki topladı.

Magazin

05.09.2024, 17:14

Türkiye'nin ünlü televizyoncularından olan Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya ile 4. kez nikah masasına oturdu. 

Acun Ilıcalı'yla tanışmadan önceki hali ortaya çıktı! Ayça Çağla Altunkaya'nın eski hali sosyal medyada gündem oldu! Acun Ilıcalı'yla tanışmadan önceki hali ortaya çıktı! Ayça Çağla Altunkaya'nın... Haberi Görüntüle

NURDAN BÜYÜKAK'IN ELBİSESİ TEPKİ TOPLADI

Düğünde birçok sanatçı yer alırken bir dönem TV8'de prograam yapan ve Acun Ilıcalı'nın arkadaşı olan İbrahim Büyükak'da düğünde yerini aldı. 

Büyükak düğüne eşi Nurdan Büyükak ile siyah konseptine uyarak katıldı. Nurdan Büyükak'ın ise mayo ve etek kombini gibi görünen elbisesi büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Büyükak'a ise birçok yorum yapıldı.

Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i  Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla yıkıldı! Kızıl Goncalar'ın Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu paylaştı! Sosyal medya o fotoğrafla... Haberi Görüntüle

'DENİZ'DEN MAYOYLA ÇIKMIŞ GİBİ'

Büyükak'ın kıyafetine, "Denizden mayoyla çıkmış gibi" ve "Bu elbise kendinize yakıştırarak nasıl giydiniz" yorumu yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading