Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi olay oldu!

İbrahim Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak soruldu! O kavga sonrası tepkisi olay oldu!

Türkiye'nin sevilen sanartçısı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak'ın uçakta kabin memuruna yaptığı hareket ve sonrasında polis memuruna olan davranışları nedeniyle gündeme gelmişti. Tatlıses'e kızı Dilan Çıtak sorulmasından sonra ise ünlü sanatçı şaşırtan bir tepki verdi.

Magazin

18.09.2024, 18:04

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan İbrahim Tatlıses kızı dilan Çıtak ile arasındaki sorun ile gündeme gelmişti. Çıtak geçtiğimiz gün ise Bodrum- İstanbul seferini yapan THY uçağında kedisi nedeniyle kavgaya tutuşan Çıtak kabin memuru ile birbirine girmiş havaalanında ifadesinin alınmasının ardından akşam saatlerinde karakola giderek kabin memurndan şikayetçi olmuştu.

Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Neslihan Atagül'den İtalyan kanalında sürpriz! Bebeğinin cinsiyetini açıkladı Haberi Görüntüle

ÖNCE KABİN MEMURU SONRA POLİS MEMURUNU SALDIRMIŞTI

Çıtak uçakta kabin memuruna 'Lenslerini oydurtma bana' diyerek bağırarak üzerine yürümüş, THY taraffından kara listeye alındığı duyurulmuştu. Çıtak polis memurlarına da zorluk çıkartarak tepki göstermiş, polis memuruna, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, Yerler seni koçum, ne olacağını sanıyorsun delikanlı?” demesi ise büyük tepki toplamıştı.

 

Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde tahliye edilen Engin Polat: Mutluyuz, ailemize kavuştuk Kelepçeyle geldi, lüks arabasıyla çıktı! Milyonlarca lira vergi kaçırdığı halde... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

İbrahim Tatlıses ise katıldığı bir etkinlikte ise kızı Dilan Çıtak sorulunca Tatlıses ağzıyla susma işareti yaptı ve ağzını kapatarak soruları yanıtsız bıraktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading