Yandex Metrica

Sitede Ara

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için uçakta kıyameti kopardı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak hostesle kavgaya tutuştu! Kedisi için uçakta kıyameti kopardı!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Bodrum- İstanbul seferini yapan uçakta hostes ile tartışmaya tutuştu. Kabin memuru ile karakolluk olan Dilan Çıtak'ın kedisi nedeniyle ortalığın karıştığı öğrenildi.  

Magazin

17.09.2024, 17:00

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ile birlikte aşadığı tartışma ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum- İstanbul seferini yapan Türk Havayolları uçağına bindi.

Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni işini anlattı! Bir zamanlar futbolun efsane ismiydi! David Beckham emeklilik sonrası yeni... Haberi Görüntüle

ÇITAK UÇAĞI BİRBİRNE KATTI

Uçağın İstanbul hava sahasına yaklaşması sırasında Dilan Çıtak'a ait olan kedisi uçakta miyavlamaya başladı. Dilan Çıtak ise kediyi pusetinden çıkararak kucağına alınca ortalık karıştı. Uçağın İstanbul'a iniş yapacağı sırada kabin memuru Çıtak'ı uyardı ve kediyi yerine koymasını istedi.

Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum' diyerek bir kez daha ortalığı karıştırdı! Dilan Çıtak kabin memuruyla tartışıp polisi tehdit etmişti! 'Yaptığımdan utanmıyorum'... Haberi Görüntüle

KEDİSİ YÜZÜNDEN KARAKOLLUK OLDU

Kabin memuru ve Çıtak arasında sözlü tartışma giderek büyüdü ve kavgaya dönütü. Kabin memuru, kendisine saldıran Dilan Çıtak'tan şikayetçi oldu ve polis eşliğinde karakola götürüldü. Çıtak havalimanında ifade vermesinin ardından havalimanından ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading