Sitede Ara

İnci Taneleri 18. bölüm ne zaman, 10 Ekim'de bu akşam var mı?

İnci Taneleri 18. bölüm ne zaman, 10 Ekim'de bu akşam var mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Taneleri 2. sezon için sona gelindi. Yeni sezon tanıtım fragmanında büyük olaylar dikkatlerden kaçmazken İnci Taneleri yeni bölüm bu hafta var mı sorusu gündeme geldi. Peki, İnci Taneleri 18. Bölüm ne zaman?

Magazin

10.10.2024, 11:54

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisinde 2. sezon heyecanı başlıyor. 17. bölümle geçtiğimiz Haziran ayında n yapan dizisi 18. bölümle kaldığı yerden macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Geçtiğimiz yaz ayında yaptığı sezon finaliyle hayranlarını az da olsa üzen İnci Taneleri dizisinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü yer alıyor. Yeni sezon ilk tanıtımında; n karakterinin yaşlanarak yeniden cezaevine girmesi ile olaylar en başından itibaren tamamen değişimin sinyallerini veriyor.

Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda bakın ne yaptı Nesrin Cevadzade'nin elbisesi bacaklarını kapatamadı! O kıyafetle gece yarısı boğazda... Haberi Görüntüle

İNCİ TANELERİ BU AKŞAM 10 EKİM’DE VAR MI?

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin 2. yeni sezonu 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında başlıyor.

İnci Taneleri 18. Bölüm

Fenomen Murat Övüç Bülent Ersoy'a meydan okudu! İşte Diva'yı çıldırtacak o sözler Fenomen Murat Övüç Bülent Ersoy'a meydan okudu! İşte Diva'yı çıldırtacak... Haberi Görüntüle

İNCİ TANELERİ 18. BÖLÜM NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisinin 18. bölümü yeni sezonda 10 Ekim Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading