Sitede Ara

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman? 26 Eylül İnci Taneleri bu akşam var mı?

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman? 26 Eylül İnci Taneleri bu akşam var mı?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 2. sezonu merakla bekleniyor. 17. bölümde sezon finali yapan ve yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin kadrosuna yeni isimler dahil oluyor. Peki, 26 Eylül İnci taneleri yeni bölüm var mı?

Magazin

26.09.2024, 11:51

Kanal D ekranlarında ilk sezonda yayınlandığı her bölümüyle büyük ilgi toplayan İnci Taneleri dizisinde 2. sezon heyecanı yaşanıyor. Haziran ayında 17. bölümü ile sezon finali yapan ve yeni sezonda ne zaman ekranlara geri döneceği merak edilen dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimlerinde gelmesi bekleniyor.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin yeni sezonundan gelen ilk tanıtımda “Azem” karakterinin yaşlanarak yeniden cezaevine girmesi ele alınırken senaryodaki bu değişiklik oldukça konuşuluyor. 

Sosyete çalkalandı! Hacı Sabancı'nın gayrimeşru evlat davasında şok gelişme! DNA testinin sonucu belli oldu! Sosyete çalkalandı! Hacı Sabancı'nın gayrimeşru evlat davasında şok gelişme! DNA... Haberi Görüntüle

İNCİ TANELERİ BU AKŞAM VAR MI?

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinin 2. sezon 18. bölümünün 26 Eylül Perşembe akşamında yayınlanmayacağı açıklandı. Dizinin yeni sezonunun Ekim ayının ilk haftalarında başlaması bekleniyor.

İnci Taneleri 2. Sezon

İnci Taneleri 18. bölümü 26 Eylül Perşembe akşamında yayınlanmayacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading