İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor? 3 Ekim İnci Taneleri 18. bölüm var mı?

İnci Taneleri 2. sezon ne zaman başlıyor? 3 Ekim İnci Taneleri 18. bölüm var mı?

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden İnci Taneleri için geri sayım başladı. Yeni sezonu heyecanla beklenen dizi 17. bölümde sezon finali yapmıştı. Peki, 3 Ekim İnci Taneleri yeni bölüm var mı?

Magazin

02.10.2024, 18:52

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve ilk sezonunda büyük ilgi gören İnci Taneleri dizsinde 2. sezon heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde 17. bölümü ile sezon finali yapan ve sonrasında yeni sezonu için çalışmalara başlanan diziden güzel haber geliyor.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yayınlanan yeni sezon ilk tanıtımında; “Azem” karakterinin yaşlanarak yeniden cezaevine girmesi ele alınırken senaryodaki değişikliler izleyenleri şaşırtıyor.

İnci Taneleri 2. sezon

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye ilişkin yeni açıklama! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye gönderiliyor! Usta sanatçının kızı Anjelik'tn cenazeye... Haberi Görüntüle

İNCİ TANELERİ 2. SEZON NE ZAMAN?

Perşembe akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde henüz yeni bir gelişme yok. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü’nün oynadığı İnci Taneleri dizisinin 2. sezon 18. bölümünün 10 Ekim akşamında yayınlanması gündemde.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile beraber Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading