Yandex Metrica

Sitede Ara

İntakım elbisesi böyle olur! Jennifer Lopez'den boşandığı eşine kırmızı halıdan gönderme yaptı!

İntakım elbisesi böyle olur! Jennifer Lopez'den boşandığı eşine kırmızı halıdan gönderme yaptı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in 20 yıllık aşkı Ben Affleck ile boşanma kararı alan Lopez, kırmızı halıdaki intikam elbisesiyle gündem oldu. Lopez'in parlak elbisesi büyük olay oldu.

Magazin

08.09.2024, 12:21

On the Floor, Ain't Your Mama, All I Have, Dance Again gibi şarkıları seslendiren dünyaca ünlü 55 yaşındaki şarkıcı Jennifer Lopez 20 yıllık aşkı ünlü aktör Ben Affleck ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. 

Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Merve Boluğur'dan boşanmıştı! Murat Dalkılıç sevgilisi Edda Dora'dan ayrıldı! Haberi Görüntüle

20 YILLIK AŞK BİTTİ

Ancak Ben Affleck'in ise Jennifer Lopez'i aldattığı iddia edilmiş, ikilinin arasında yaşanan tartışma sonrasında boşanama kararı almışlardı.  Lopez ve Ben Affleck çiftinin Los Angeles'teki mahkemeye başvurdukları ve boşanma davası açtıkları öğrenmişti. 

Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez konuştu! Nikahtan kareler paylaştı! Gamze Özçelik'ten eşine aşk dolu sözler! Evlilikleri hakkında ilk kez... Haberi Görüntüle

FİLM GALASINDA YALNIZ KALDI

Ünlü şarkıcı Lopez ise 'Unstoppable' filminde rol almış, yapımcılığını ise en Affleck ile Matt Damon üstlenmişti.  Filmin Toronto Film Festivali'nde filmin prömiyeri gerçekleştirildi. Lopez etkinliğe yalnız katılırken Ben Affleck ise katılmadı. 

Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya kaptırdı! Çağatay Ulusoy yeni bir aşka yelken açtı! Gönlünü güzel oyuncuya... Haberi Görüntüle

İNTİKAM ELBİSESİ OLAY OLDU

Boşanma sonrası ilk kez bir etkinlikte boy gösteren ünlü şarkıcı kırmızı halıdaki elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 'İntikam elbisesi' yorumu yapılırken ünlü şarkıcının gri parlak ve yanlardan derin yırtmaçlı elbisesi büyük beğeni topladı.

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading