Yandex Metrica

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı!

İntihar eden ünlü fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi Dilan Polat'ın avukatı çıktı! Polat ailesi soluğu hastanede aldı!

Ünlü sosyal medya fenomeni Kübra Aykut akşam saatlerinde İstanbul Sultanbeyli'de bulunan evlerinin 5'inci katından atlayarak intihar etmişti. Ünlü fenomenin sevgilisinin Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya olduğu öğrenilirken Polar ailesi de hastane gitmişti. 

Magazin

24.09.2024, 13:32

Fenomen Kübra Aykut, 'Kendime uygun damat bulamıyorum' diyerek kendiyle evlenmiş, son zamanlarda ise verdiği kilolardan şikayet etmeye başlamıştı. Ünlü fenomen Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de dün akşam saatlerinde evinin 5 katından atlayarak intihar etmiş ve hayatını kaybetmişti. 

Kilo problemi yaşadığını ve 44 kiloya düştüğünü belirten bu nedenle halsiz olduğunu belirtmişti.

Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı Yalı Çapkını ile aşkları da başladı! Afra Saraçoğlu ve Mert... Haberi Görüntüle

İNTİHAR MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI

Fenomen Kübra Aykut'un ise geriye bir mektup bıraktığı ortaya çıkmış, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” yazdığı öğrenilmişti. 

Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle bir jest yaptı ki Pizza tulumu ile şaşırtmıştı! Şarkıcı Katy Perry konserine gelenlere öyle... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN AVUKATI İLE SEVGİLİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ünlü fenomen Kübra Aykut'un intihar ettiğin öğrenen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hasteneye koşarken, Aykut'Un sevgilisinin ise Dİlan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya'nın sevgilisi olduğu öğrenildi. 

Geçtiğimi" günlerde ise Kübra Aykut'un yaptığı paylaşımda, sevenleri 'Aşk yaramadı sana!' mesajına tepki göstermiş, ''Siz kafayı mı yediniz? Hepiniz buna bağlayamazsınız. Size bir sır vereyim mi? Enes benim hayatımda yeni değil. Baya uzun bir süredir hayatımda sadece siz bilmiyordunuz. Ben 1 aydır böyleyim" demişti.

Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı! O sözleri kime söylediği ortaya çıktı! Ahmet Çakar'ın Türkiye Güzeli'ne sarf ettiği sözler sonrası ortalık karışmıştı!... Haberi Görüntüle

POLAT AİLESİ HASTANEYE KOŞTU

Ünlü fenomen Dilan Polat ise olaydan haberdar olur olmaz eşi Engin Polat ile birlikte hastaneye koştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading