İrem Derici hastalandı mı, yerine kim sahneye çıkacak? İrem Derici Akçakoca konseri iptal mi, yerin Eypio mu sahne alacak?

İrem Derici hastalandı mı, yerine kim sahneye çıkacak? İrem Derici Akçakoca konseri iptal mi, yerin Eypio mu sahne alacak?

İrem Derici hastalandı mı, yerine kim sahneye çıkacak? sorularının cevabı Düzce Akçakoca ilçesinde Finduk Festivali’nin 2. gününde sahneye çıkacak olan popstar İrem Derici'nin hastalanması üzerine merak ediliyor. Peki İrem Derici hastalandı mı, yerine kim sahneye çıkacak? İrem Derici Akçakoca konseri iptal mi, yerin Eypio mu sahne alacak? 

Magazin

12.02.2024, 10:35

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde devam eden Finduk Festivali’nin 2. gününde sahneye çıkacak olan popstar İrem Derici, anibir şekilde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Bu durum üzerine İrem Derici hayranları internette, 'İrem Derici hastalandı mı, yerine kim sahneye çıkacak? İrem Derici Akçakoca konseri iptal mi, yerin Eypio mu sahne alacak?' sorularına yanıt arıyor.

Elon Musk'un yeni skandalı! Amber Heard ilişkisi: Gizili kameralar ve özel dedektiflerden daha fazlası Elon Musk'un yeni skandalı! Amber Heard ilişkisi: Gizili kameralar ve... Haberi Görüntüle

Fatih'te iki genç kızın katledilmesi sonrası ilk kez konuştu! Uraz Kaygılaroğlu: O pozlar beni suçlu yapmaz Fatih'te iki genç kızın katledilmesi sonrası ilk kez konuştu! Uraz... Haberi Görüntüle

İREM DERİCİ HASTALANDI MI, YERİNE KİM SAHNEYE ÇIKACAK?

İrem Derici Finduk Festivali’nin 2. gününde saat 21.00’de sahneye çıkması beklenen İrem Derici ani rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bu sebepten ötürü Derici, Akçakocalı vatandaşlar ile sahnede buluşamayacak. İrem Derici, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile görüşerek bu durumdan dolayı üzgün olduğunu söyledi.

Türkan Şoray bu kez sesiyle büyüledi! Onuruna düzenlenen konserde Arım Balık Peteğim şarkısını seslendirdi Türkan Şoray bu kez sesiyle büyüledi! Onuruna düzenlenen konserde Arım... Haberi Görüntüle

Temmuz ayında sevgilisi Mike Schrama ile evlenmişti! Ünlü şarkıcı Karsu müjdeyi ayçiçek tarlasından verdi Temmuz ayında sevgilisi Mike Schrama ile evlenmişti! Ünlü şarkıcı Karsu... Haberi Görüntüle

İREM DERİCİ AKÇAKOCA KONSERİ İPTAL Mİ, YERİNE EYPİO MU SAHNE ALACAK?

İrem Derici hastalığı nedeniyle Akçakoca konseri iptal edildi. İrem Derici yerine sahneyi uzun zamandır gündemde olan ve rap müziğinin sevilen isimlerinden Eypio yer alacak. Eypio saat 21.00'da Akçakocalı vatandaşla ile sahnede buluşacak. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, İrem Derici ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading