Yandex Metrica

Sitede Ara

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi!

İrem Sak babasını son yolculuğuna uğurladı! Gözyaşları içinde babasını toprağa verdi!

Birçok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu İrem Sak'ın babası Dr. Şemsettin Sak mide kanaması sonrasında hayatını kaybetmişti. Bugün toprağa verilen ünlü oyuncun babası son yolculuğuna uğurlanırken İrem Sak ise ayakta durmakta güçlük çekti.

Magazin

18.09.2024, 16:24

Yalan Dünya'nın Tülay'ı olarak bilinen Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan İrem Sak'ın babası dün mide kanaması sonrasında hayatını kaybetmişti. 

Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a bedava verildi: Benden istemediler Shakira o malikanede klip çekmek için servet ödedi! Demet Akalın'a... Haberi Görüntüle

BABASININ CENAZESİNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sak'ın 75 yaşındaki babası Dr. Şemsettin Sak bugün Barbaros Levent Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'na getirilererek helalik alındı.

Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Türkiye'yi terk etmşti! Selena dizisinin sevilen oyuncusu evlendi! Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLER İREM SAK'A DESTEK OLDU

Ünlü oyuncu İrem Sak'a ise ünlü oyuncu Bire Akalay, Sarp Apak ve Bengi Apak, Ali Sunal, Güldür Güldür ekibi cenaze töreninde yalnız bırakmayarak destek oldu.

Sak,ayakta durmakta zorluk çekerken yakın dostları desek oldu. Sak taziyeleri kabul ederken babasının ölümünü sosyal medya ahesabından, "Annemizin biricik eşi, canım babamız Dr. Şemsettin Sak'ın cenazesi 18 Eylül Çarşamba günü Barbaros Levent Hayrettin Paşa Camii'nden öğle namazına müteakip kaldırılıp Yeni Ayazağa Mezarlığı'na (Altıncı kapı) defnedilecektir" sözlerle duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading