İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklattı!

İspanyol hayranları sıraya girdi! Can Yaman ile fotoğraf çektirmenin bedeli dudak uçuklattı!

Kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman İspanya'da hayranlarıyla buluştu. Ünlü oyuncu Yaman hayranlarıyla gerçekleştirdiği fan buluşmasında fotoğraf çekilmenin bedelinin 17 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Magazin

24.09.2024, 17:24

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 34 yaşındaki ünlü oyuncu Can Yaman İspanya'da hayran buluşması gerçekleştirdi. 

Ünlü oyuncu etkinlikte kendisine dair birçok açıklamada bulunurken, tanışabilmek ve fotoğraf çekilebilmek için hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

Anjelik Calvin'in anne acısı dinmiyor! Vefat eden Ahu Tuğba'nın kızından özlem dolu paylaşım Anjelik Calvin'in anne acısı dinmiyor! Vefat eden Ahu Tuğba'nın kızından... Haberi Görüntüle

KARİYERİNE NEDEN İTALYA'DA DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLADI

Hayranalrnın yoğum ilgisiyle karşılaşan Can Yaman, kariyerinine neden İtalya'da devam ettiğini açıklayarak, “İspanya’dan büyük bir sevgi görüyorum. Türkiye’de bir İtalyan okulunda okuduğum için İtalya ile özel bir bağım var.

Şu an İtalya’da yaşamak beni bu ülkeye ve diğer ülkelere daha da yakın hissettiriyor. Belki burada, bir dizi ya da film projesinde yer alabilirim. Amacım, yeteneklerimi farklı projelerle kanıtlamak ve oyunculuğumu geliştirmek. İtalya’ya da yeni fırsatları keşfetmek için geldim.” dedi.

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirildi! Ünlü oyuncunun cenaze programı belli oldu! Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye getirildi! Ünlü oyuncunun cenaze programı belli... Haberi Görüntüle

HAYRANLARIYLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK PARALI

Ünlü oyuncu Can Yaman ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları ise kişi başı yaklaşık olarak 17 bin TL ödemesi gerektiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading