Sitede Ara

Johnny Depp'ten eski eşi Amber Heard hakkında çarpıcı itiraf: Hayatım pembe diziye dönüştü...

Johnny Depp'ten eski eşi Amber Heard hakkında çarpıcı itiraf: Hayatım pembe diziye dönüştü...

2011 yılında 'The Rum Diary' filminin setinde tanışan ve iki yıl evli kalan Johhny Depp ve Amber Heard arasındaki çalkantılı boşanma davası sonrasında Depp eski eşi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü isim 'hayatım pembe diziye dönüştü' diyerek çarpıcı itiraflarda bulundu.

Magazin

26.09.2024, 16:44

Karayip Korsanları'nda Kaptan 'Jack Sparrow' karakterine hayat veren Johnny Depp uzun süre çekişmeli boşanma davasıyla gündeme gelmişti. Ünlü aktör 2011 yılında rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanışmış ve 2 yıl boyunca evliliklerinden sonra boşanma davalarıyla gündeme gelmişlerdi. 

Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine otobüsle gitti! O anlar sosyal medyada viral oldu! Usta oyuncu, Meriç Aral ve Serkan Keskin'in düğün çıkışında evine... Haberi Görüntüle

JOHHNY DEEP'E  TAZMİNAT TALEP ETMİŞTİ

1 Haziran 2022 yılında sonuçlanan boşanma davası sonrasında eski eşi Amber Heard'a 10 milyon dolar cezai tazminat ödemesi gerektiğine karar verilmiş, Heard'ın avukatı ise suçlamaları kabul ederek ödemeyi kabul etmişti.

Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert sözlerle eleştirilere cevap verdi! Demet Akalın Narin konusunda Müge Anlı'ya yüklendi! Ünlü gazeteci sert... Haberi Görüntüle

AMBER HEARD HAKKINDA ŞAŞIRTAN  İTİRAF

Tazminatı ödemeyi kabul eden Hard 2023 yılında tazminatı ödediği öğrenilmişti. 2024 San Sebastian Uluslararası Film Festivali' nedeniyle İspanya'ya giden Deep, eski eşi ile davasına ilişkin açıklamada bulundu.

Deep hayatının pembe diziye dönüştüğünü belirterek, ''Bir dizi şey yaşadığımı söyleyebiliriz. Ben iyiyim. Zaten hepimiz nihayetinde bir takım şeyler yaşadık... Ama belki sizinki bir pembe diziye dönüşmedi. Yani, benim hayatım televizyonda yayınlandı aslında. Yaşadığınız ve hatırladığınız şeyler sizin çizgilerinizdir, onları asla unutmazsınız.'' ifade etti. 

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading