Yandex Metrica

Sitede Ara

Justin Timberlake tüm suçunu kabul etti! Amerikan mahkemesi dünyaca ünlü şarkıcıya verilen cezayı açıkladı!

Justin Timberlake tüm suçunu kabul etti! Amerikan mahkemesi dünyaca ünlü şarkıcıya verilen cezayı açıkladı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake Amerika'da alkollü araç kullandığı gerekçesiyle tutuklanmıştı. Ünlü şarkıcı suçunu kabul etti ve mahkeme cezasını kararlaştırdı.

Magazin

15.09.2024, 10:53

Şarkılarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran aktör ve şarkıcı Justin Timberlake hakkında geçtiğimiz günlerde 'alkol etkisinde araç kullanma' suçu işlemişti. Ünlü sanatçı New York eyaleti Long Island bölgesinde yer alan Sag Harbor Village Adalet Sarayı'nda duruşması görüldü.

Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Bülent Ersoy'dan Türkiye Güzeli İdil Bilgen'e ağır sözler: Erkek suratlı... Haberi Görüntüle

SUÇLAMALARI KABUL ETTİ

Ünlü sanatçı Timberlake mahkemede tüm suçlamaları kabul ederek, daha az kusurlu sayılan trafik ihlali suçuna ilişkin mahkeme kararını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Kıvanç Tatlıtuğ estetik mi yaptırdı? Yüzündeki değişim hayranlarının dikkatinden kaçmadı! Haberi Görüntüle

25 SAAT KAMU HİZMETİ CEZASI VERİLDİ

Yargıç Carl Irace, Timberlake'yi 500 dolar para cezasına ve kar amacı gütmeyen bir kuruluşta 25 saat boyunca kamu hizmetine, alkollü araç kullanımının tehlikeleri konusunda kamu güvenliği duyurusu yapmaya mahkum etti.

Ayrıca ünlü sanatçının 90 gün boyunca da ehliyetine el konulmasını hükmetti. 

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

'DERSİMİ ALDIM'

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake ise cezasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Benim yaptığım bir hataydı ama umuyorum ki şu anda beni izleyen ve dinleyen herkes bu hatadan ders çıkarabilir. Ben kesinlikle dersimi aldım." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading