Yandex Metrica

Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim

Kabin memuruna saldırmıştı! Dilan Çıtak Tatlıses: Sanatımla gündeme geleceğim

Türk Hava Yolları'na ait uçakta kabin memuruna saldıran İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses olayla ilgili açıklama yaptı. Olayın hukuki boyuta taşındığını söyleyen Tatlıses "artık sanatımla gündeme gelmek istiyorum" ifadesini kullandı. 

Magazin

21.09.2024, 10:49

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz günlerde Türk Hava Yolları'na ait uçakta kabin memuru ile kavga etmişti. 

Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta yaşanan olay yargıya taşındı. 

Kuruçeşme'de görüntülenen Tatlıses, uçaktaki görüntüleriyle ilgili konuştu. 

"Artık hukuki boyuta taşındı. Bundan sonra bir açıklamam olmayacak. Süreçle ilgili gelişmeler olunca avukatım açıklamada bulunacak." ifadesini kullandı. 

Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri bitti! Tamer Karadağlı çalışmayan oyunculara rest çekti! Ödeme yapmayacağını açıkladı:Lale devri... Haberi Görüntüle

SANATIYLA GÜNDEME GELECEK

"Artık sanatımla gündeme gelmek istiyorum. Bu konuyla gündeme gelmek istemiyorum. O yüzden parçalarımla sevenlerimin karşısında olacağım." diyen ünlü isim, "sevenleriyle en yakın zamanda buluşmayı iple çektiğini" söyledi.

"Bu süreci şarkılarımla atlatacağım." şeklinde konuştu. 

Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak uçuklattı! Ünlü şarkıcı resmen milyarder oldu! Kazancıyla tarihe geçti! Serveti dudak... Haberi Görüntüle

THY KARA LİSTEYE ALDI

Olayın ardından THY tarafından kara listeye alınan Tatlıses, ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yapmıştı. 

"Uçağa bindiğimde kedim pusetindeydi. İnişe kısa bir süre kala kedim fenalaşınca onu pusetten çıkarmak istedim. O sırada bir hostes beni sert bir dille uyardı. Durumu açıklamaya çalışmama rağmen, sert tavrı devam etti ve kedimi zorla pusete sokmaya çalıştı hatta pusete vurdu. Kedim nefes almakta zorlanırken bu tavır beni daha da paniğe sevk etti. Yolcular ve diğer hostesler durumu fark edip hanımefendiyi uyarmasın rağmen, hostesin tutumunda bir değişiklik olmadı. Yolcular araya girip kendisini uyarsa da bu defa beni eliyle taciz etti."

Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden şaşırtan aşk pozları! Acun Ilıcalı evlendi eski eşleri paylaşım yapmaya başladı! Eski eşinden... Haberi Görüntüle

Tüm engellere rağmen evlendiler! Ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin muradına erdi! Tüm engellere rağmen evlendiler! Ünlü oyuncu Meriç Aral ve Serkan... Haberi Görüntüle

"MANİPÜLE EDİLDİM"

"Diğer çalışanların anlayışlı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim, fakat bu hanımefendinin tavırları ve kedime yönelik sert tutumu nedeniyle şikayetçi oldum." diyen Tatlıses, manipüle edildiğini iddia etmişti. 

"Yayınlanan video olayın son dakikasında kendisine yapılan tavrın sonucunda manipüle edilmiş olduğunun ve artık bu haksız şiddet eğilimli tavra vermiş olduğu tepkidir. Keşke bu videonun öncesinde kendime yapılan sert tutumları da yayınlasalardı."

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not çok beğenildi Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan hamilelik pozları! Fotoğraflara yazdığı not... Haberi Görüntüle

POLİSLERLE DE TARTIŞMIŞTI

Bu arada Tatlıses'in, uçaktan indikten sonra polis memurlarıyla da tartıştığı görüntüler de ortaya çıkmıştı. 

 

Tatlıses, polis memuruna, "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" şeklinde hitap etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading